Reguli de promovare a afacerii

 

♦ Ca sa porniti cu adevarat la treaba trebuie sa faceti o prima comanda!

♦ Toate persoanele care va cunosc trebuie sa afle cu ce va ocupati in timpul liber, unii va vor deveni clienti, altii vor dori sa intre si ei in afacere, iar o mica parte nu va dori nici una, nici cealalta!

♦ Construiti-va o echipa cat mai numeroasa, formata din persoane inscrise direct de dumneavoastra si invatati-le si pe ele sa faca acelasi lucru!

♦ Daca vreti sa castigati mai multi bani NU VA LIMITATI la a vinde numai dumneavoastra produse!

♦ Inscrieti si alte persoane care sa faca acelasi lucru, este mult mai usor sa castigi 1000 lei din vanzarile realizate de catre 10 persoane decat sa castigi 1000 lei din vanzarile tale personale!

♦ Vorbiti permanent cu sponsorul dvs., spuneti-i toate temerile dvs., micile esecuri si succesele! REUSITA AFACERII, TINE IN PRIMUL RAND, DE COMUNICAREA PERMANENTA!

♦ Sponsorul este persoana care stie cel mai bine sa va motiveze, pentru ca dumneavoastra sa puteti merge mai departe!

♦ Cu cat sunteti mai informat, cu atat SUNTETI MAI PUTERNIC!

♦ Spuneti-le cu sinceritate colaboratorilor dumneavoastra, daca acestia vi-o cer, CATI BANI CASTIGATI DIN ACEASTA AFACERE!

♦ Cu cat sunteti SINCER(A), cu atat sunteti mai CREDIBIL(A) si oamenii va vor urma!

♦ Motivati-va si ajutati-va colaboratorii sa castige bani pe masura muncii lor si chiar ceva mai multi bani, decat isi propun in prima instanta!

♦ Colaboratorii multumiti de dumneavoastra, ca sponsor, si multumiti de castigul care-l realizeaza NU VA PARASESC nici pe dumneavoastra si nici afacerea!

 

COMANDA PERSOANA FIZICA                                         COMANDA PERSOANA JURIDICA