Termeni si conditii

 

♦ Folosirea (vizitarea sau realizarea de comenzi) site-ului www.parfumurirefan.ro implica acceptarea unor termeni si conditii din acest material. Pentru folosirea site-ului in bune conditii, va recomandam sa cititi cu atentie termenii și conditiile.

♦ Acest site este destinat promovarii produselor Refan, importate si comercializate in Romania de catre SC MAD COMPUTERS SRL Craiova si nu sunt permise reproducerea, redistribuirea catre terte persoane sau publicarea totala sau partiala a informatiilor de pe acest site, sub niciun motiv.

♦ Internetul nu este un mediu sigur sau fara erori, iar emitentul nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio pierdere, deformare, modificare sau deteriorare a informatiilor prezentului site.

♦ Intelegerea contractuala dintre vanzator si client (cumparator) se realizeaza in conformitate cu Termenii si Conditiile aratate in aceasta sectiune.

♦ Prin client se intelege:

a) Client persoana fizica – orice persoana fizica care indeplineste conditiile prevazute de lege si care cumpara produsele noastre pentru consum propriu, cadouri sau promovarea afacerii.

b) Client persoana juridica – orice persoana juridica (firma) infiintata in conditiile legii romane si care cumpara produsele Refan pentru consumul propriu (protocol), promovarea afacerii sau revanzarea acestora.

Ambele categorii se obliga sa respecte legislatia romana in vigoare.

♦ Clientul este obligat sa ia la cunostinta termenii si conditiile de livrare a marfii, care se considera ca i-a acceptat din momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice la finalizarea contractului de achizitie.

♦ RETURUL PRODUSELOR se supune prevederilor Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind Protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu completarile si modificarile ulterioare.

♦ Daca ati achizitionat gresit un produs, se va proceda astfel:

– il puteti returna in termen de 15  zile lucratoare, fara nicio explicatie;

– produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul sa nu prezinte semne de uzura, sa fie nedesfacut;

♦ DENUNTAREA UNILATERALA LA CONTRACT se face conform clauzei stipulate in art. 4, alin. (1), lit. b) din OGR nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind Protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta: „consumatorul are dreptul sa notifice in scris, comerciantului, ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului

♦ In cazul omiterii clauzei mai sus enuntate, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14 din OGR nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare.

♦ CHELTUIELILE DE RETURNARE vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produselor se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, fara a returna plata.

♦ In anumite situatii care depind numai de decizia vanzatorului, se accepta returnarea produselor daca acestea au fost folosite o singura data sau prezinta mici urme de uzura. In astfel de cazuri vanzatorul va face o analiza asupra produsului si va stabili valoarea care trebuie returnata cumparatorului. Aceasta valoare va fi returnata ca si valoare compensatorie la o alta comanda depusa pe site.