Sapun Holy Lake de la Refan

sept. 28, 2019 by

sapun-holy-lake-de-la-refan

Sapun Holy Lake de la Refan (cod comanda 60), un sapun cu apa termala si namol terapeutic din laguna lacului Pomorie, cu PH neutru pentru toate tipurile de piele, cu efecte excelente pentru pielea sensibila si iritata.

Proprietatile curative ale apei si namolului din lacul Pomorie, cunoscut sub numele de „Sfantul Lac” au fost cunoscute inca din antichitate, tracii, grecii si romanii aplicand acolo metoda antica egipteana de tratament cu namol in aer liber.

Sapunul Holy Lake are un efect triplu oferit de:

Apa de mare a lacului extrem de bogata in minerale, microelemente si plancton cu un benefic efect antiseptic imbunătăteste circulatia periferica si accelereaza procesul de vindecare a ranilor.

Noroiul curativ de liman – peloid (din greacă pelos-namol) pus in sapun in forma sa naturala, scade nivelul pH-ului pielii pana la neutru, stimulează procesele regenarative, imbunatateste metabolismul, actioneaza ca un agent antiseptic si hipoalergenic. Continutul sau bogat in sulf si microelemente reface pielea in cazul afectiunilor cutanate.

Rapa (apa termala de izvor si lesie de lac cu plancton) este pusa in săpun in forma sa naturala. Continutul bogat în minerale si microelemente au un puternic efect de regenerare, hipoalergenic si antiseptic.

Datorita proprietătilor curative dovedite ale namolului si lesiei, sapunul este potrivit pentru utilizarea zilnica indiferent de tipul de piele, cu un efect excelent asupra pielii sensibile, usor iritabile si care se usuca (crapa) usor.

Produsul este disponibil la gramaj de 120 g, la pretul de 12,00 lei  bucata

COMANDA PERSOANA FIZICA                                         COMANDA PERSOANA JURIDICA

 

468 ad